• On the go Sun buddy

On the go Sun buddy

60 ml SPF30

Geavanceerde SPF 30 formule die de huid beschermt en verzorgt terwijl je geniet van de zon

Geel:€ 11,95

On the go Sun buddy SPF 30 bevat een combinatie van actieve zonbescherming ingrediënten, waaronder Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl, Hexyl Benzoate en Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine. Deze ingrediënten werken samen om de huid te beschermen tegen zowel UVA- als UVB-stralen, waardoor je kunt genieten van de zon zonder je zorgen te maken over schadelijke zonneschade.
 
Lichtgewicht en Niet-Vette Formule: On the go Sun buddy SPF 30 heeft een lichte textuur die gemakkelijk door de huid wordt opgenomen. De niet-vette formule zorgt ervoor dat de huid vrij kan ademen en niet verstopt raakt, wat vooral belangrijk is tijdens warme dagen.
 
Intensieve Hydratatie: Glycerine, een krachtige vochtinbrenger, is opgenomen in de formule om de huid gehydrateerd te houden, zelfs onder invloed van de zon. Dit helpt om uitdroging te voorkomen en zorgt voor een zachte en soepele huid.
 
Verrijkt met Aloë Vera: On the go Sun buddy SPF 30 is verrijkt met Aloe Barbadensis Leaf Juice, bekend om zijn kalmerende en verzachtende eigenschappen. Dit natuurlijke ingrediënt helpt de huid te herstellen en verzachten tijdens en na blootstelling aan de zon.
 
De geavanceerde formule van On the go Sun buddy biedt goede bescherming tegen de zon. Regelmatig opnieuw aanbrengen wordt aanbevolen voor een continue bescherming, vooral na zwemmen of zweten.
 
Huidvriendelijke Ingrediënten: On the go Sun buddy SPF 30 bevat huidvriendelijke ingrediënten zoals Tocopherol (vitamine E) en Helianthus Annuus Seed Oil, die helpen bij het behoud van een gezonde huidbarrière en het verminderen van vroegtijdige veroudering door vrije radicalen.
 
De lichte en aangename geur van de formule, gecombineerd met de soepele applicatie, maakt het aanbrengen van On the go Sun buddy SPF 30 tot een zintuiglijke ervaring.

  • NL
    Nederlands
  • EN
    English