Voor een volledig geautomatiseerde dispenser inclusief 1 liter zonnebrand bescherming is een donatie nodig van 375 euro. Dit donatie bedrag kunt u inzamelen door hieronder uw locatie aan te melden. U ontvangt van ons promotie materiaal met een unieke QR code waarmee u vrienden, collega's, ouders of anderen kunt laten helpen het donatie bedrag bij elkaar te krijgen. 

Wilt u weten hoe het donatie bedrag is opgebouwd, klik dan hier

Uiteraard kunt u als bedrijf, vereniging of stichting ook een dispenser aanvragen voor een locatie. Dit kan om 1 of meerdere dispensers gaan. Vul het formulier hieronder in. U ontvangt dan een betaallink waarop u de donatie overmaakt. U ontvangt een bewijs van donatie voor uw administratie. De donatie is belasting aftrekbaar. Is de donatie van 375 euro ineens te groot, dan kunt u ook maandelijkse donaties doen. Mailt u hierover naar viviane@veiligbuitenindezon.nl. 

Om een dispenser donatie campagne te starten dient u een account aan te maken. Login als u al een account hebt of maak een nieuw account aan via onderstaande buttons.

We vinden het ontzettend belangrijk dat het transparant is waaruit het donatie bedrag van 375 euro is opgebouwd zodat iedereen weet waar hij voor doneert. Er zijn veel initiatieven op de markt. De reden dat je kiest voor de stichting Veilig buiten in de zon is omdat we geen winstoogmerk hebben, een volledig geautomatiseerde dispenser gebruiken die data voor wetenschappelijk onderzoek kan verzamelen en de zonnebrand niet van een commercieel merk komt maar door een Nederlands laboratorium is samengesteld.

  • EN
    English
  • NL
    Nederlands